×

Change Language

×
×
03.05.2021

Haemme nyt kiinteistösihteeriä

T_PLACEHOLDER_IMAGE

Olemme pääkaupunkiseudulla sijaitsevien asunto-osakeyhtiöiden isännöintiin erikoistunut ISA-auktorisoitu isännöitsijätoimisto. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta isännöintiä ja huolehdimme kaikista isännöinnin päätoimialueista: hallinnosta, kirjanpidosta ja talon teknisestä elinkaaresta.

Isännöinnin Auktorisointi ISA ry on nimennyt vuoden ISA-yritykseksi Aarre Isännöinti Oy:n Espoosta. Pääkaupunkiseudulla sijaitsevien asunto-osakeyhtiöiden isännöintiin keskittynyt yritys menestyi erinomaisesti ISA-auditoinneissa, jotka suoritti DNV GL Business Assurance Finland Oy Ab.

 

Haemme nyt kiinteistösihteeriä vakituiseen tehtävään Espoon Pohjois-Tapiolaan

Etsimme nyt joukkoomme asiakaspalvelun huippuammattilaista. Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta joko kiinteistösihteerin työstä tai vastaavista muista vaativista asiakaspalvelun tehtävistä. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet asenteeltasi positiivinen, oma-aloitteinen ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Suhtaudut muutoksiin positiivisesti ja osaat hallita hyvin omaa ajankäyttöäsi. Ymmärrät pienen organisaation toiminnan erityispiirteet. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Aiempi Fivaldin käyttökokemus katsotaan eduksesi. Pärjäät työssäsi suomen kielen lisäksi mielellään myös englanniksi.

Kiinteistösihteerin tehtäviin kuuluvat erilaisten asiakaspalvelutehtävien lisäksi myös monet muut vaihtelevat toimistotehtävät. Aarre Isännöinnillä työskennellessäsi sinulla on käytössäsi hyvät työkalut. Huippumoderni toimistomme sijaitsee Espoon Pohjois-Tapiolassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työtä on mahdollista tehdä toiveidesi mukaan osittain myös etänä. Tehtävä on vakituinen. Hyvälle tekijälle tarjoamme hyvän palkan ja hyvät työsuhde-edut. Sinulle annetaan tehtävään kattava perehdytys ja saat myös osaavan tiimin tuen.

Jos tunnistat edellä mainitusta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta! Lähetäthän hakemuksesi Aarteen nettisivujen www.aarre.com kautta tai sähköpostitse timo.metsala@aarre.com.  Liitä hakemukseen mukaan cv:si ja palkkatoive. Viimeinen hakupäivä on 12.5.2021. Tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Timo Metsälä 5.5 klo 15-16 ja 10.5 klo 8:30-9:30 välisenä aikana p. 044 491 5306. 

Voimmeko auttaa? Ota yhteyttä

ma klo 13-15, ti-to klo 9-12 ja 13-15, pe klo 9-12

Asiakaspalvelu

 

 

asiakaspalvelu@aarre.com

Vastikevalvonta
vastikevalvonta@aarre.com

Puh. 020 198 6700

Puhelinpalvelumme on avoinna
ma klo 13-15, ti-to klo 9-12 ja 13-15, pe klo 9-12

Henkilökohtaiset tapaamiset toimistollamme pyydämme ystävällisesti sopimaan ennakkoon.