06.09.2023

Avoin työpaikka: tekninen isännöitsijä

T_PLACEHOLDER_IMAGE

Haemme nyt teknistä isännöitsijää vakituiseen työsuhteeseen

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt joukkoomme teknistä isännöitsijää. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet asenteeltasi positiivinen, oma-aloitteinen ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Osaat hallita hyvin omaa ajankäyttöäsi. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Pärjäät työssäsi suomen kielen lisäksi myös englanniksi.

Teknisen isännöitsijän työtehtävät ovat vaihtelevat ja yksikään työpäivä ei ole samanlainen. Työnkuva sisältää asunto-osakeyhtiöissä teknisiä tarkastuksia, tarkastusraporttien laadintaa, osakkaiden muutostyöilmoitusten tarkastamista ja muutostöiden kuten kylpyhuoneremonttien valvontaa, kosteusmittauksia, vesieristystarkastuksia ja taloyhtiöiden kunnossapitotarveselvitysten tekemistä.

Työtehtäviin kuuluvat myös erilaisten pienkorjausten läpivienti: tekninen isännöitsijä tilaa suunnittelun, kilpailuttaa urakan, laatii sopimuksen ja valvoo korjaustyön. Hankkeen valmistumisen jälkeen pidetään huolta takuuaikana havaittavien vikojen ja puutteiden korjauksesta. Pienkorjauksella tarkoitetaan hanketta, johon ei palkata ulkopuolista rakennuttajakonsulttia tai valvojaa.

Tarjoamme asiakkaillemme osaavaa isännöintiä. Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta joko teknisen isännöitsijän työstä tai muista teknisen asiantuntijan tehtävistä kiinteistöalalta. Peruskoulutuksesi on tekninen (esim. rakennusinsinööri). Olet lisäksi mahdollisesti suorittanut jo yhden tai useamman seuraavista tutkinnoista: IAT, ITS-TEK tai PerusTEK. Alalla jo toimineena tiedät, kenelle soittaa erityyppisten projektien tullessa vastaan.

Jos tunnistat edellä mainitusta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta! Lähetäthän hakemuksesi Aarteen nettisivujen www.aarre.com kautta tai sähköpostitse timo.metsala@aarre.com. Liitä hakemukseen mukaan cv:si ja palkkatoive. Viimeinen hakupäivä on 15.10.2023. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@aarre.com

Vastikevalvonta
vastikevalvonta@aarre.com

Puh. 020 198 6700

Puhelinpalvelumme on avoinna
ma klo 13-15, ti-to klo 9-12 ja 13-15, pe klo 9-12

Henkilökohtaiset tapaamiset toimistollamme pyydämme ystävällisesti sopimaan ennakkoon.