×

Change Language

×
×
07.06.2022

Avoin työpaikka: tekninen isännöitsijä

T_PLACEHOLDER_IMAGE

Etsimme nyt joukkoomme teknistä isännöitsijää. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet asenteeltasi positiivinen, oma-aloitteinen ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Osaat hallita hyvin omaa ajankäyttöäsi ja IT-taitosi ovat ajan tasalla. Pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Pärjäät työssäsi suomen kielen lisäksi myös englanniksi.
 
Teknisen isännöitsijän työtehtävät ovat vaihtelevat ja yksikään työpäivä ei ole samanlainen. Työnkuva sisältää teknisiä tarkastuksia taloyhtiöissä, tarkastusraporttien laadintaa ja esittelyä, osakkaiden muutostyöilmoitusten tarkastamista ja muutostöiden kuten kylpyhuoneremonttien valvontaa, kosteusmittauksia, vesieristystarkastuksia ja taloyhtiöiden kunnossapitotarveselvitysten tekemistä.
 
Tehtäviin kuuluvat myös erilaisten pienkorjausten läpivienti: tekninen isännöitsijä tilaa suunnittelun, kilpailuttaa urakan, laatii sopimuksen ja valvoo korjaustyön. Hankkeen valmistumisen jälkeen pidetään huolta takuuaikana havaittavien vikojen ja puutteiden korjauksesta. Pienkorjauksella tarkoitetaan hanketta, johon ei palkata ulkopuolista rakennuttajakonsulttia tai valvojaa.
 
Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta joko teknisen isännöitsijän työstä tai muista teknisen asiantuntijan tehtävistä kiinteistöalalta. Peruskoulutuksesi on tekninen, esim. rakennusinsinööri (AMK). Alalla jo toimineena tiedät, kenelle soittaa eri tyyppisten korjausprojektien tullessa vastaan.
 
Jos tunnistat edellä mainitusta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta! Lähetäthän hakemuksesi Aarteen nettisivujen www.aarre.com kautta tai sähköpostitse timo.metsala@aarre.com. Liitä hakemukseen mukaan cv:si ja palkkatoive. Viimeinen hakupäivä on 20.11.2022. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Voimmeko auttaa? Ota yhteyttä

ma klo 13-15, ti-to klo 9-12 ja 13-15, pe klo 9-12

Asiakaspalvelu

 

 

asiakaspalvelu@aarre.com

Vastikevalvonta
vastikevalvonta@aarre.com

Puh. 020 198 6700

Puhelinpalvelumme on avoinna
ma klo 13-15, ti-to klo 9-12 ja 13-15, pe klo 9-12

Henkilökohtaiset tapaamiset toimistollamme pyydämme ystävällisesti sopimaan ennakkoon.