×

Change Language

×
×
09.07.2021

Avoin työpaikka: tekninen isännöitsijä

T_PLACEHOLDER_IMAGE

Olemme pääkaupunkiseudulla sijaitsevien asunto-osakeyhtiöiden isännöintiin erikoistunut ISA-auktorisoitu isännöitsijätoimisto. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta isännöintiä ja huolehdimme kaikista isännöinnin päätoimialueista: hallinnosta, kirjanpidosta ja talon teknisestä elinkaaresta.

Isännöinnin Auktorisointi ISA ry on nimennyt vuoden ISA-yritykseksi Aarre Isännöinti Oy:n Espoosta. Pääkaupunkiseudulla sijaitsevien asunto-osakeyhtiöiden isännöintiin keskittynyt yritys menestyi erinomaisesti ISA-auditoinneissa, jotka suoritti DNV GL Business Assurance Finland Oy Ab.
 
Haemme nyt teknistä isännöitsijää vakituiseen tehtävään.

Etsimme nyt joukkoomme teknisen isännöinnin ammattilaista. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet asenteeltasi positiivinen, oma-aloitteinen ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Osaat hallita hyvin omaa ajankäyttöäsi ja ymmärrät pienen organisaation toiminnan erityispiirteet. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Pärjäät työssäsi suomen kielen lisäksi mielellään myös englanniksi.

Teknisen isännöitsijän työtehtävät ovat vaihtelevat ja yksikään työpäivä ei ole samanlainen. Tehtäviin kuuluvat mm. erilaisten pienkorjausten ja suurempien rakennusurakoiden läpivienti: tekninen isännöitsijä tilaa tarvittavat kuntotutkimukset, kilpailuttaa suunnittelun, rakennuttamisen ja valvonnan, osallistuu urakkaneuvotteluihin ja edustaa taloyhtiötä työmaakokouksissa ja vastaanottotarkastuksessa. Hankkeen valmistumisen jälkeen pidetään huolta takuuaikana havaittavien vikojen ja puutteiden korjauksesta. Työnkuva sisältää edellisen lisäksi erinäisiä teknisiä tarkastuksia taloyhtiöissä, tarkastusraporttien laadintaa ja esittelyä, osakkaiden muutostyöilmoitusten tarkastamista ja muutostöiden kuten kylpyhuoneremonttien valvontaa, kosteusmittauksia, vesieristystarkastuksia ja kunnossapitotarveselvitysten tekemistä.

Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta joko teknisen isännöitsijän työstä tai vastaavista muista vaativista teknisistä tehtävistä kiinteistöalalta. Peruskoulutuksesi on tekninen, esim. rakennusinsinööri (AMK). Alalla jo toimineena tiedät, kenelle soittaa eri tyyppisten korjausprojektien tullessa vastaan.

Aarre Isännöinnillä työskennellessäsi sinulla on käytössäsi hyvät työkalut. Toimistomme sijaitsee Espoon Pohjois-Tapiolassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tehtävä on vakituinen. Hyvälle tekijälle tarjoamme hyvän palkan ja hyvät työsuhde-edut. Sinulle annetaan tehtävään kattava perehdytys ja saat myös osaavan tiimin tuen.

Jos tunnistat edellä mainitusta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta! Lähetäthän hakemuksesi Aarteen nettisivujen www.aarre.com kautta tai sähköpostitse timo.metsala@aarre.com. Liitä hakemukseen mukaan cv:si ja palkkatoive.  Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Voimmeko auttaa? Ota yhteyttä

ma klo 13-15, ti-to klo 9-12 ja 13-15, pe klo 9-12

Asiakaspalvelu

 

 

asiakaspalvelu@aarre.com

Vastikevalvonta
vastikevalvonta@aarre.com

Puh. 020 198 6700

Puhelinpalvelumme on avoinna
ma klo 13-15, ti-to klo 9-12 ja 13-15, pe klo 9-12

Henkilökohtaiset tapaamiset toimistollamme pyydämme ystävällisesti sopimaan ennakkoon.