10.02.2023

Tutkitusti hyvää isännöintiä (NPS = 44)

Ulkoisen arvioinnin raportti Aarre Isännöinti Oy:n toiminnasta valmistui 9.12.2022. Arvioinnin suoritti DNV GL Business Assurance Finland. Asiakastyytyväisyystutkimuksen (2022/11) mukaan asiakastyytyväisyys on korkeaa tasoa (NPS=44).
T_PLACEHOLDER_IMAGE

TUTKIMUSTULOKSET

Auktorisoidut ISA-yritykset auditoidaan joka kolmas vuosi. Aarre Isännöinti Oy:n auditointi valmistui joulukuussa 2022, jonka perusteella pääarvioija suositteli auktorisoinnin jatkamista. Suoritetussa auditoinnissa yhteenveto toimintatapojen ISA-auktorisointivaatimuksia vastaavista menettelyistä oli seuraava:

Poikkeamien lukumäärä: 0
Hyvien käytäntöjen lukumäärä: 3
Auktorisointivaatimusta vastaavien toimintatapojen lukumäärä: 11
Parannusmahdollisuuksien lukumäärä: 3.

Hyviksi käytännöiksi tunnistettiin henkilöstön koulutukseen panostaminen, toimintaprosessien selkeä ohjeistaminen, vastikevalvonnan systemaattisuus ja tilaajavastuiden seuranta tietojärjestelmiä hyödyntäen. Parannusmahdollisuuksiksi kirjattiin ohjelmistopohjaiset taloyhtiöiden tilavarauskäytännöt, dokumentointimenettelyjen noudattamisen seuranta ja henkilöstön työtyytyväisyyden mittaus. Poikkeamia auditoinnissa ei havaittu.

Yhtenä auktorisointivaatimuksena on asiakkaiden suositteluindeksin mittaaminen. Asiakastyytyväisyystutkimuksen (2022/11) mukaan Aarre Isännöinti Oy:n asiakastyytyväisyys on korkeaa tasoa (NPS=44).

Toimitusjohtaja Jaakko Havia arvioi, että asiakastyytyväisyystutkimuksen tulokset ovat seurausta pitkäjänteisestä toiminnasta ja toiminnan erityisyydestä. ”Olemme sitoutumaton ja paikallinen taloyhtiön edunajaja, joka puolustaa osakkaiden ja asukkaiden etuja olemalla sitoutumaton taloyhtiöiden palveluntarjoajiin tai urakoitsijoihin. Palvelumme on selkeästi hinnoiteltu ja tavoitteenamme on tarjota perinteisellä toimialalla huomisen isännöintiä, joka luo asukkaille onnellisuutta ja osakkaille vaurautta. ” Havia kommentoi.

Aarre Isännöinti toi kaksi vuotta sitten markkinoille kiinteähintaisen isännöintipalvelun. Aarre Kiinteä isännöintisopimuksessa ei ole erillisveloituksia vaan kaikki työt tehdään kiinteällä kuukausimaksulla. Kokouspalkkiot 0 €, isännöitsijäntodistus 0 € ja tekniset tarkastukset 0 €. Tänä päivänä yli 90 % yrityksen asiakkaista on kiinteän hinnoittelun piirissä. Toimitusjohtaja Havian mukaan selkeä hinnoittelu on myös osaltaan lisännyt luottamusta isännöintiin, kun erillisveloituslaskut ovat jääneet historiaan.

Kuvat

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@aarre.com

Vastikevalvonta
vastikevalvonta@aarre.com

Puh. 020 198 6700

Puhelinpalvelumme on avoinna
ma klo 13-15, ti-to klo 9-12 ja 13-15, pe klo 9-12

Henkilökohtaiset tapaamiset toimistollamme pyydämme ystävällisesti sopimaan ennakkoon.