11.11.2023

Avoin työpaikka: isännöitsijä

T_PLACEHOLDER_IMAGE

Aarre-isännöitsijä

Olemme ISA-auktorisoitu ja hyvin arvosanoin auditoitu isännöintitoimisto. Aarteen isännöintisopimukset ovat kiinteähintaisia, jolloin asiakkaalta ei veloiteta erikseen kokouspalkkioita tai muitakaan lisämaksuja. Isännöitsijäntodistukset ovat osakkaille ilmaisia. Aarre Kiinteä isännöintisopimus on jo yli 120 taloyhtiöllä. Isännöintialan digitalisaatiossa olemme edelläkävijä. Asiakkaamme ovat tutkitusti tyytyväisiä, josta lisää tietoa kotisivuillamme.

Haemme nyt isännöitsijää vakituiseen tehtävään

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt joukkoomme osaavaa isännöitsijää. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet asenteeltasi positiivinen, oma-aloitteinen ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Osaat hallita hyvin omaa ajankäyttöäsi. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Pärjäät työssäsi suomen kielen lisäksi myös englanniksi.

Vastaat omien isännöintikohteiden (n. 15-20 yhtiötä) operatiivisesta johtamisesta taloyhtiön hallituksen päätösten mukaisesti. Huolehdimme taloyhtiön hallinnosta, kirjanpidosta ja teknisestä elinkaaresta. Tiimiisi kuuluu isännöitsijöiden lisäksi kiinteistöassistentti, tekninen isännöitsijä, kirjanpitäjä ja vastikevalvoja.

Tarjoamme asiakkaillemme osaavaa isännöintiä. Toivomme, että sinulta löytyy useamman vuoden kokemus asunto-osakeyhtiöiden isännöinnistä. Peruskoulutuksesi voi olla hallinnollinen (esim. tradenomi) tai tekninen (esim. rakennusinsinööri). Olet lisäksi suorittanut yhden tai useamman seuraavista tutkinnoista: IAT, ITS®, ITS®-TEK tai AIT®. Alalla jo toimineena tiedät, kenelle soittaa erityyppisten projektien tullessa vastaan. Isännöintityö sisältää iltakokouksia.

Jos tunnistat edellä mainitusta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta! Lähetäthän hakemuksesi Aarteen nettisivujen www.aarre.com kautta tai sähköpostitse timo.metsala@aarre.com. Liitä hakemukseen mukaan cv:si ja palkkatoive. Viimeinen hakupäivä on 10.12.2023. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@aarre.com

Vastikevalvonta
vastikevalvonta@aarre.com

Puh. 020 198 6700

Puhelinpalvelumme on avoinna
ma klo 13-15, ti-to klo 9-12 ja 13-15, pe klo 9-12

Henkilökohtaiset tapaamiset toimistollamme pyydämme ystävällisesti sopimaan ennakkoon.