17.02.2023

Avoin työpaikka: isännöitsijä

T_PLACEHOLDER_IMAGE

Haemme nyt isännöitsijää vakituiseen tehtävään

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt joukkoomme osaavaa isännöitsijää. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet asenteeltasi positiivinen, oma-aloitteinen ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Osaat hallita hyvin omaa ajankäyttöäsi. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Pärjäät työssäsi suomen kielen lisäksi myös englanniksi.

Vastaat omien isännöintikohteiden (n. 15-20 yhtiötä) johtamisesta taloyhtiön hallituksen ohjeiden mukaisesti. Tehtäviin kuuluvat hallinnolliset, taloudelliset ja tekniset isännöintitehtävät. Isännöintisopimukset ovat pääosin kiinteähintaisia, jolloin asiakkaalta ei veloiteta kokouspalkkioita tai muitakaan erillisveloituksia. Isännöitsijäntodistukset ovat ilmaisia.

Tarjoamme asiakkaillemme osaavaa isännöintiä. Toivomme, että sinulta löytyy useamman vuoden kokemus asunto-osakeyhtiöiden isännöinnistä. Peruskoulutuksesi voi olla hallinnollinen (esim. tradenomi) tai tekninen (esim. rakennusinsinööri). Olet lisäksi suorittanut yhden tai useamman seuraavista tutkinnoista: IAT, ITS®, ITS®-TEK tai AIT®. Alalla jo toimineena tiedät, kenelle soittaa erityyppisten projektien tullessa vastaan.

Isännöintityö sisältää iltakokouksia. Aarteella on käytössä työajanseuranta, joten kokoukset mukaan lukien säännöllinen viikkotyöaika on 38 tuntia.

Jos tunnistat edellä mainitusta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta! Lähetäthän hakemuksesi Aarteen nettisivujen www.aarre.com kautta tai sähköpostitse timo.metsala@aarre.com. Liitä hakemukseen mukaan cv:si ja palkkatoive. Viimeinen hakupäivä on 31.3.2023. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@aarre.com

Vastikevalvonta
vastikevalvonta@aarre.com

Puh. 020 198 6700

Puhelinpalvelumme on avoinna
ma klo 13-15, ti-to klo 9-12 ja 13-15, pe klo 9-12

Henkilökohtaiset tapaamiset toimistollamme pyydämme ystävällisesti sopimaan ennakkoon.