×

Change Language

×
×
21.03.2022

Avoin työpaikka: kiinteistöassistentti

T_PLACEHOLDER_IMAGE

Haemme nyt kiinteistöassistenttia vakituiseen tehtävään

Etsimme nyt joukkoomme osaavaa kiinteistöassistenttia. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet asenteeltasi positiivinen, oma-aloitteinen ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Osaat hallita hyvin omaa ajankäyttöäsi ja ymmärrät pienen organisaation toiminnan erityispiirteet. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Pärjäät työssäsi suomen kielen lisäksi myös englanniksi.

Kiinteistöassistentin tehtäviin kuuluvat erilaiset asiakaspalvelutehtävät kuten viestintä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Näitä ovat esimerkiksi taloyhtiöiden asukkaat, osakkeenomistajat, hallitukset, tilintarkastajat, kiinteistöhuollot, urakoitsijat ja kiinteistövälittäjät. Asiakaspalvelu hoidetaan tavanomaisesti puhelimitse, sähköpostitse ja Viilu palvelun välityksellä. Tavanomaiset asukkaiden yhteydenotot liittyvät esimerkiksi autopaikka- ja saunavuorovarauksiin, avaintilauksiin, vastikemaksuihin, sähköisten palveluiden käyttöoikeuspyyntöihin sekä erityyppisiin vika- ja häiriöilmoituksiin.

Asiakaspalvelutehtävien lisäksi kiinteistöassistentin tehtäviin sisältyy erinäisiä taloyhtiöhallintoon liittyviä tehtäviä. Näitä ovat esimerkiksi tiedotteiden ja muiden asiakirjojen laadinta, kaupparekisteri-ilmoitukset, avainhallinta, asiakasyhtiöiden tilintarkastusten järjestäminen ja yhtiökokoustilavarauksien hoitaminen. Kiinteistöassistentti vastaa myös yrityksen juoksevien asioiden hoitamisesta ja päivittäisistä toimistotehtävistä.

Aikaisempi työkokemus kiinteistöassistentin tai kiinteistösihteerin tehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää hyvää paineensieto- ja reagointikykyä sekä taitoa priorisoida omia työtehtäviä. Hyvälle tekijälle tarjoamme hyvän palkan ja työsuhde-edut. Sinulle annetaan tehtävään kattava perehdytys ja saat myös osaavan tiimin tuen.

Jos tunnistat edellä mainitusta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta! Lähetäthän hakemuksesi Aarteen nettisivujen www.aarre.com kautta tai sähköpostitse teemu.metsala@aarre.com. Liitä hakemukseen mukaan cv:si ja palkkatoive. Viimeinen hakupäivä on 3.4.2022.

Voimmeko auttaa? Ota yhteyttä

ma klo 13-15, ti-to klo 9-12 ja 13-15, pe klo 9-12

Asiakaspalvelu

 

 

asiakaspalvelu@aarre.com

Vastikevalvonta
vastikevalvonta@aarre.com

Puh. 020 198 6700

Puhelinpalvelumme on avoinna
ma klo 13-15, ti-to klo 9-12 ja 13-15, pe klo 9-12

Henkilökohtaiset tapaamiset toimistollamme pyydämme ystävällisesti sopimaan ennakkoon.