×

Change Language

×
×
23.08.2021

Avoin työpaikka: isännöitsijä

T_PLACEHOLDER_IMAGE

Haemme nyt isännöitsijää vakituiseen tehtävään

Toimintamme kasvaessa, haemme nyt joukkoomme isännöinnin ammattilaista. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet asenteeltasi positiivinen, oma-aloitteinen ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Osaat hallita hyvin omaa ajankäyttöäsi ja ymmärrät pienen organisaation toiminnan erityispiirteet. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Pärjäät työssäsi suomen kielen lisäksi mielellään myös englanniksi.

Isännöitsijän työtehtävät ovat vaihtelevat ja yksikään työpäivä ei ole samanlainen. Vastaat omien isännöintikohteidesi johtamisesta taloyhtiön hallituksen antamien ohjeiden mukaisesti. Tehtäviin kuuluvat hallinnolliset, taloudelliset ja tekniset isännöintitehtävät. Taustasi huomioiden työ voi myös sisältää perinteisesti teknisen isännöinnin vastuualueelle kuuluvia tehtäviä, kuten erilaisten korjausten ja rakennusurakoiden läpivientiä: isännöitsijä tilaa tarvittavat kuntotutkimukset, kilpailuttaa suunnittelun, rakennuttamisen ja valvonnan, osallistuu urakkaneuvotteluihin ja edustaa taloyhtiötä työmaakokouksissa ja vastaanottotarkastuksessa. Hankkeen valmistumisen jälkeen pidetään huolta takuuaikana havaittavien vikojen ja puutteiden korjauksesta.

Toivomme, että sinulta löytyy useamman vuoden kokemus asunto-osakeyhtiöiden isännöinnistä. Peruskoulutuksesi voi olla hallinnollinen (esim. tradenomi) tai tekninen (esim. rakennusinsinööri). Olet lisäksi suorittanut yhden tai useamman seuraavista tutkinnoista: IAT, ITS®, ITS® tai AIT®. Alalla jo toimineena tiedät, kenelle soittaa erityyppisten projektien tullessa vastaan.

Isännöintityö sisältää iltakokouksia. Aarteella on käytössä työajanseuranta, joten kokoukset mukaan lukien säännöllinen viikkotyöaika on 38 tuntia. Toimistomme sijaitsee Espoon Pohjois-Tapiolassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tehtävä on vakituinen. Hyvälle tekijälle tarjoamme hyvän palkan ja hyvät työsuhde-edut. Sinulle annetaan tehtävään kattava perehdytys ja saat myös osaavan tiimin tuen.

Jos tunnistat edellä mainitusta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta! Lähetäthän hakemuksesi Aarteen nettisivujen www.aarre.com kautta tai sähköpostitse timo.metsala@aarre.com. Liitä hakemukseen mukaan cv ja palkkatoive. Viimeinen hakupäivä on 15.9.2021. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

 

Voimmeko auttaa? Ota yhteyttä

ma klo 13-15, ti-to klo 9-12 ja 13-15, pe klo 9-12

Asiakaspalvelu

 

 

asiakaspalvelu@aarre.com

Vastikevalvonta
vastikevalvonta@aarre.com

Puh. 020 198 6700

Puhelinpalvelumme on avoinna
ma klo 13-15, ti-to klo 9-12 ja 13-15, pe klo 9-12

Henkilökohtaiset tapaamiset toimistollamme pyydämme ystävällisesti sopimaan ennakkoon.