×

Change Language

×
×

Esimerkki-palvelu

Hallinnollinen isännöinti
50 €/kpl
Tämä on esimerkki siitä, miltä palvelukuvaus sivustolla tulee näyttämään.

Palveluita voidaan lisätä palvelulistaukseen niin paljon kuin halutaan. Niitä voivat esimerkiksi olla juurikin eri kokoiset palvelumallit, kuten Aarre Mini ja Aarre Plussa. Palvelulistaukseen voidaan lisäksi sisällyttää myös erilliset palvelut, jotka kuuluvat esim. hallinnollisen tai teknisen isännöinnin kokonaisuuksiin. Nämä palvelut voidaan kategorisoida sitten sopivalla tavalla, jotta asiakkaan on helppo löytää palvelulistauksesta haluamansa.

 

Palvelun sisältö

Palvelukuvaukseen kannattaa kirjoittaa ensin lyhyt ja kuvaava esittely palvelusta. Sen jälkeen voidaan alaotsikoiden avulla jaotella sisältöä helposti selattavaan muotoon. Jokaisen palvelun sivulla kannattaa mainita mm. seuraavat asiat

 

Mitä palvelu sisältää

Kirjoita tiivistetysti, mitä palvelu pitää sisällään. Tässä voi olla joko yhtenäinen teksti tai esimerkiksi ranskalaisten viivojen tai numeroitujen kohtien lista.

 

Kenelle palvelu on tarkoitettu

Tässä voidaan mainita esimerkiksi onko palvelu tarkoitettu Aarteen isännöimien taloyhtiöiden asiakkaille vai kenties saatavilla kaikille.

 

Miksi valita juuri tämä palvelu ja Aarre Isännöinti

Asiakas tarvitsee useasti jonkin konkreettisen todisteen ja syyn siitä, miksi juuri tämä palvelu on se, mitä hän tarvitsee ja miksi hänen tulisi ostaa se juuri kyseiseltä yritykseltä. 

 

Muut ehdot ja yhteydenotto

Lopuksi voidaan esittää palveluun liittyvät muut ehdot ja kehotus siitä, miten asiakkaan tulisi jatkaa mikäli hän on kiinnostunut ostamaan palvelun.

Tärkeintä olisi, että palvelukuvauksessa ei olisi mitään turhaa, mutta se myöskin vastaisi tärkeimpiin asiakkaan mielessä oleviin kysymyksiin, jotta päätöksenteko olisi helppoa ja yhteydenottoon ei olisi liian suurta kynnystä. 

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko?

Kysy lisää

Voimmeko auttaa? Ota yhteyttä

ma klo 13-15, ti-to klo 9-12 ja 13-15, pe klo 9-12

Asiakaspalvelu

 

 

asiakaspalvelu@aarre.com

Vastikevalvonta
vastikevalvonta@aarre.com

Puh. 020 198 6700

Puhelinpalvelumme on avoinna
ma klo 13-15, ti-to klo 9-12 ja 13-15, pe klo 9-12

Henkilökohtaiset tapaamiset toimistollamme pyydämme ystävällisesti sopimaan ennakkoon.