×

Change Language

×
×

Asiakkaaksi?

Taloyhtiön tiedot

Lähettäjän tiedot

Lähetä tarjouspyyntö

Voit pyytää meiltä tarjousta taloyhtiösi isännöinnistä oheisella lomakkeella. Voit myös lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse, soittaa meille numeroon 0201-98 6700 tai tulla käymään toimistollamme.

Tarjoamme palveluita taloyhtiöille, jotka sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

 • Tarjoamme isännöintipalveluita kolmella mallilla: Aarre Kiinteä, Aarre Plussa ja Aarre Mini. Palvelumalli vaikuttaa kuukausiveloitukseen sisältyviin tehtäviin ja sitä kautta suoraan hintaan.
   
 • Aarre Kiinteä isännöintipalvelussa kaikki isännöintitehtävät sisältyvät kiinteään hintaan - käytä siis niin paljon kuin haluat, kiinteällä kuukausimaksulla! Esimerkiksi: 
  • isännöitsijäntodistus 0€
  • kokouspakkiot 0€
  • lisätyöt 0€
  • kopiot 0€
 • Aarre Plussa sopii taloyhtiöille, joissa isännöinnin halutaan hoitavan yhtiön juoksevat asiat ja toimeenpanevan hallituksen päätökset.
 • Aarre Mini on pienille, aktiivisille taloyhtiöille suunnattu palvelu, jossa yhtiö haluaa ulkoistaa vaativat ja pakolliset hallintotyöt (osakeluettelot, vastikevalvonnan, kirjanpidon sekä tasekirjan laatimisen, yhtiökokouskutsumateriaalin kokoamisen), mutta muutoin hoitaa mieluummin juoksevat asiat ja toimeenpanee päätökset ensisijaisesti itse.

Hyvä tietää isännöinnin kilpailutuksesta ja vaihtamisesta

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää isännöintitapaa sekä reilua kilpailua. Mahdollisissa isännöinninvaihtotilanteissa noudatamme Isännöintiliiton ohjeistusta hyvästä toimintatavasta – puolin ja toisin. Käytännössä isännöinnin vaihto ammatti-isännöitsijältä toiselle on hyvinkin suoraviivainen toimenpide, taloyhtiön näkökulmasta vaihto sujuu ”avaimet käteen” -periaatteella.

Tulevaa isännöitsijätoimistoanne valittaessa muistakaa aina tarkistaa myös tilaajavastuutiedot, tarvittaessa toimiston referenssit vastaavista yhtiöistä, sekä viimeisimmät asiakastyytyväisyysmittauksen tulokset.

Valitse auktorisoitu isännöintitoimisto

Isännöintikumppanin haku on eräs taloyhtiön tärkeimmistä päätöksistä. ISA-tunnus auttaa tunnistamaan laadukkaaseen toimintaan sitoutuneet isännöintiyritykset. ISA-auktorisoitujen yritysten toiminnan on täytettävä asetetut laatuvaatimukset. Kriteereissä määritetään ne juridiset, taloudelliset, kiinteistön johtamiseen ja toiminnan avoimuuteen liittyvät vaatimukset, jotka auktorisoitavan yrityksen on täytettävä.

Aarre Isännöinti Oy on ISA auktorisoitu isännöitsijätoimisto ja kaikki prosessimme sekä johtamisjärjestelmämme on ulkoisen puolueettoman säätiön, DNV GL:n audioimia. Olemme saaneet auditoinneissa useita ns. hyvän käytännön -havaintoa, jolla viemme koko isännöintialaa Suomessa eteenpäin. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakkailta, kumppaneilta sekä työntekijöiltämme saamamme palautteen perusteella ja prosessimme kaikki auditoidaan joka 3. vuosi ulkopuolisen tahon toimesta. Tavoitteemme jatkuvassa toiminnan kehittämisessä on asiakastyytyväisyys.

TALOYHTIÖSIVUT PALVELEVAT OSAKKAITA JA ASUKKAITA 

Kaikilla asiakasyhtiöillämme on käytössään omat asukassivut, jonne voivat kirjautua niin osakkaat, kuin asukkaatkin. Sivuja voi käyttää tiedottamiseen, viestinvaihtoon ja asiakirjojen hakemiseen – esimerkiksi yhtiökokouspöytäkirjat ovat osakkaiden käytössä sähköisessä palvelussa nopeasti ja helposti.

Voimmeko auttaa? Ota yhteyttä

ma klo 13-15, ti-to klo 9-12 ja 13-15, pe klo 9-12

Asiakaspalvelu

 

 

asiakaspalvelu@aarre.com

Vastikevalvonta
vastikevalvonta@aarre.com

Puh. 020 198 6700

Puhelinpalvelumme on avoinna
ma klo 13-15, ti-to klo 9-12 ja 13-15, pe klo 9-12

Henkilökohtaiset tapaamiset toimistollamme pyydämme ystävällisesti sopimaan ennakkoon.