Aarre Isännöinti Oy

Tervetuloa!

Olemme pääkaupunkiseudulla sijaitsevien asunto-osakeyhtiöiden isännöintiin erikoistunut ISA-auktorisoitu isännöitsijätoimisto. Erikoisosaamistamme on hallinnollinen ja tekninen isännöinti. Tarjoamme isännöintiä täysin kiinteällä kuukausihinnalla. Aarre Kiinteä on kiinteähintainen isännöintipalvelu, joka sisältää kaiken. Aarre Kiinteä sopimuksen liitteenä ei ole erillisveloitushinnastoa.

Toimintamme ja palvelumme jatkuva kehittäminen on yksi toimintamme peruskivi. Haluamme kasvattaa asiakkaittemme kiinteistöjen arvoa sekä parantaa asumisviihtyvyyttä ja asumisturvallisuutta. Tätä työtä meillä Aarteella tekee ammattitaitoinen ja työhönsä sitoutunut osaava tiimi.

 

Parempi laatu

Olemme laadukas isännöitsijätoimisto, johon voitte luottaa. Haemme tehokkuutta matalalla organisaatiolla sekä nykyaikaisen tietotekniikan järkevällä hyödyntämisellä. Näin meille jää enemmän aikaa asiakkaillemme. 

Haluamme olla tavoitettavissa viiveettä ja reagoida asiakkaidemme mahdollisiin ongelmatilanteisiin mahdollisimman nopeasti. Teemme tämän yksinkertaisesti pitämällä isännöitävien taloyhtiöiden määrän järkevänä – reilusti alle alan keskiarvon isännöitsijää kohden laskettuna.
 

Auktorisoitu isännöitsijätoimisto (ISA)

Olemme ISA auktorisoitu isännöitsijätoimisto ja kaikki prosessimme sekä johtamisjärjestelmämme on ulkoisen puolueettoman säätiön, DNV GL:n audioimia. Olemme saaneet auditoinneissa useita ns. hyvän käytännön -havaintoja, jolla viemme koko isännöintialaa Suomessa eteenpäin. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakkailta, kumppaneilta sekä työntekijöiltämme saamamme palautteen perusteella ja prosessimme kaikki auditoidaan joka 3. vuosi ulkopuolisen tahon toimesta. Tavoitteemme jatkuvassa toiminnan kehittämisessä on parempi asiakastyytyväisyys. Lue lisää tuloksista tästä. 
 

Avainlippu-yritys

Aarre Isännöinti Oy oli ensimmäinen suomalainen isännöitsijätoimisto, jolle Suomalaisen Työn Liitto ry myönsi Avainlippu-merkin laadusta sekä osaamisesta vuonna 2009. Olemme ylpeitä siitä, että kaikki palvelumme tehdään suomalaisin voimin nyt ja jatkossa.
 

Isännöintiliiton jäsenyritys

Aarre Isännöinti Oy on Isännöintiliitto ry:n jäsenyritys. Isännöintiliitto auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme paremmin ja laadukkaammin. Isännöintiliitto mm. järjestää isännöitsijöille koulutuksia sekä tuottaa ajankohtaista materiaalia. Jäsenyrityksenä olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää isännöintitapaa eli isännöinnin eettisiä ohjeita.

Auktorisoitu isännöitsijätoimisto (ISA) logo
Isännöintiliiton jäsenyritys logo
Avainlippu logo

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@aarre.com

Vastikevalvonta
vastikevalvonta@aarre.com

Puh. 020 198 6700

Puhelinpalvelumme on avoinna
ma klo 13-15, ti-to klo 9-12 ja 13-15, pe klo 9-12

Henkilökohtaiset tapaamiset toimistollamme pyydämme ystävällisesti sopimaan ennakkoon.